UPOZNAJTE SE SA NOVINAMA NA SAJTU

Poštovani posetioci sajta,

obaveštavamo vas da je sajt www.cekos.rs izmenjen/unapređen i, s tim u vezi, želimo da vas informišemo o važnijim promenama na sajtu. Za svaku od novina, a naročito u vezi sa Korisničkim nalogom i Kupovinom, pokušali smo da budemo što jasniji i precizniji. Svesni smo činjenice da će, i pored toga, biti određenih nedoumica/nejasnoća, pa vas molimo da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa korišćenjem našeg sajta, na:

Tel. 011/ 30 35 435

Opšte napomene

Sve informacije koje smo pružali korisnicima na "starom" sajtu prisutne su i na "novom", s tim što postoji razlika u prezentaciji, a u nekim slučajevima je izvršena kategorizacija, dodavanje linkova i sl. Sve rubrike su znatno unapređene, a dodata je i nova rubrika - "Kursevi". Na sajtu su dodata dva Internet proizvoda "Cekos - kamata" i "Obrasci za popunjavanje" koji su besplatni za pretplatnike na stručne časopise "Informator" i "PDV", dok ih ostali zainteresovani mogu poručiti preko sajta. Velika promena je napravljena po pitanju poručivanja proizvoda i, s tim u vezi, kreiranja Korisničkog naloga.

 

Korisnički nalog - poručivanje i kupovina proizvoda (opšte napomene)

Da biste kupovali na našem sajtu neophodno je da kreirate Korisnički nalog u kojem se nalaze podaci potrebni za proces naručivanja. Proces kreiranja naloga je brz, jednostavan i besplatan i uneti podaci služe samo za potrebe naručivanja na sajtu www.cekos.rs i nisu dostupni trećim licima. Po završetku procesa kreiranja Korisničkog naloga biće Vam poslat e-mail sa linkom za aktivaciju Vašeg Korisničkog imena i Lozinke koji su neophodni za naručivanje na sajtu www.cekos.rs. Izabrano Korisničko ime i Lozinku ćete koristiti za sve buduće kupovine, bez potrebe kreiranja novog naloga.

 

Korisnički nalog - poručivanje proizvoda  za pretplatnike na stručne časopise "Informator" i "PDV"

Pretplatnici na stručne časopise "Informator" i "PDV" u mogućnosti su da besplatno (uključeno u cenu pretplate na časopise) koriste programski paket "Cekos - kamata" i "Obrasci za popunjavanje"

Pretplatnicima na stručne časopise "Informator" i "PDV" pored opštih napomena vezanih za Korisnički nalog iz prethodnog teksta skrećemo pažnju na sledeće:

Prilikom kreiranja Korisničkog naloga obavezno treba uneti "Aktivacioni broj" i "Pretplatnički broj" jer će vam na osnovu ovih brojeva automatski biti omogućeno korišćenje:

  • Programskog paketa "Cekos - kamata" u kome se nalaze programi za obračun zatezne kamate, kamate za neblagovremeno plaćene javne prihode i dr.
  • Usluge "Obrasci za popunjavanje"

Aktivacioni i pretplatnički brojevi su dostavljeni svim pretplatnicima na časopise "Informator" i "PDV" 13.12.2011. godine.

 

S poštovanjem, CEKOS IN