NOVO: Obračun kamate za vreme odlaganja plaćanja dugovanog poreza

Na Cekos in – ovom novom sajtu: www.kamata.rs postavljen je novi servis za:

Obračun kamate za vreme odlaganja plaćanja dugovanog poreza,
a u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji (čl. 73, 74, 74a, 74b i 76.).

Preko ovog servisa moguće je obračunati kamatu za svaku ratu kojom se otplaćuje poreski dug. Stope kamata koje se koriste u obračunu automatski se ažuriraju, a dobijeni obračun je moguće odštampati, exportovati u Word ili Excel.

 

Korišćenje servisa na sajtu www.kamata.rs za pretplatnike na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a (“Informator” i “PDV”)

Pretplatnici na stručne časopise u izdanju “Cekos in”-a (“Informator” i “PDV”), imaju besplatno pravo pristupa svim servisima na www.kamata.rs. Pretplatnici na časopise koji imaju kreiran nalog na sajtu www.cekos.rs, korisničko ime i lozinku koriste i za pristup sajtu www.kamata.rs, a pretplatnici na časopise koji nemaju kreiran nalog, potrebno je da isti kreiraju na sajtu www.cekos.rs i da se obrate službi pretplate (tel. 011/30 35 435) kako bi im se omogućilo korišćenje servisa na www.kamata.rs.

 

Korišćenje servisa na sajtu www.kamata.rs za zainteresovane koji nisu pretplatnici na stručne časopise  u izdanju “Cekos in”-a (“Informator” i “PDV”)

Svi zainteresovani koji žele da koriste servise na www.kamata.rs neophodno je da imaju korisničko ime i lozinku koji se izaberu prilikom kreiranja korisničkog naloga. Proces kreiranja korisničkog naloga i ostvarivanja prava na korišćenje servisa je veoma brz i jednostavan:

  • na sajtu www.cekos.rs, popunite formu za kreiranje naloga i kreirajte nalog sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste sami izabrali,
  • na sajtu www.cekos.rs, izaberite pretplatu za koju ste zainteresovani,
  • nakon izvršene uplate izabrane pretplate, na Vašu e-mail adresu će stići obaveštenje da je pretplata aktivirana,
  • ulogujte se na sajt www.kamata.rs sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom i možete započeti sa korišćenjem servisa za obračun kamata.


Sve informacije/pomoć vezane za Korisnički nalog, možete dobiti na tel. 011/30 35 435