Obrazac ZOR-H – Potvrda o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog

NAPOMENA: da biste mogli da preuzimate obrazac/obrasce neophodno je da ste ulogovani i da imate pravo pristupa servisu „Obrasci za popunjavanje“. Detaljnije o pravu pristupa servisu „Obrasci za popunjavanje“ možete videti ovde.


Na osnovu člana 178. stav 2. Zakona o radu („Sl. glasnik RS“, br. 70/01 i 73/01), ministar za rad i zapošljavanje i ministar zdravlja i zaštite životne okoline, sporazumno su doneli Pravilnik o načinu izdavanja i sadržaju potvrde o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog u smislu propisa o zdravstvenom osiguranju („Sl. glasnik RS“, br. 1/02), kojim je, u članu 4. stav 1. propisan sledeći obrazac:
 
Obrazac: ZOR-H Potvrda o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog u smislu propisa o zdravstvenom osiguranju
[15.01.2002]
 

Prečišćene tekstove navedenog zakona i Pravilnika (sa pripadajućim obrascem) možete pronaći u našoj digitalnoj bazi propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, modela akata i obrazaca „EKSPERT„.

 

– PDF obrasci prilagođeni za štampu  – PDF Obrasci za popunjavanje

Obrasce za popunjavanje možete koristiti u većini browser-a. Ukoliko obrazac za popunjavanje u browser-u koji trenutno koristite nema odgovarajući prikaz – pokušajte sa drugim browser-om.