Pretplata na stručne časopise i program Ekspert

PRETPLATA
na časopis Informator, časopis PDV, Ekspert

Prijavu za pretplatu možete izvršiti popunjavanjem stavki u dole navedenoj formi. U cilju lakšeg postupka kupovine preko sajta www.cekos.rs preporučujemo da imate otvoren korisnički nalog i da budete ulogovani.

Nemate korisnički nalog? Kreirajte novi nalog    Imate nalog, ali niste ulogovani - Login

Poručivanje vršite na sledeći način: unesite količinu u traženo polje i pritisnite Kupi. Ukoliko poručujete više stavki postupak ponovite za svaku od njih. Iznad forme za poručivanje nalazi se spisak poručenih stavki (tekst u zelenoj boji).


 

- PRETPLATA ZA 2023. GODINU -

Pretplata na
Cena
Količina
Polugodišnje pojedinačne pretplate
Godišnje pojedinačne pretplate
Polugodišnje vezane pretplate
Godišnje vezane pretplate

Svaka naredna pretplata (objašnjenje): Cene za narednu pretplatu odnose se kako na istu tako i na različite vrste pretplate, s tim što ukoliko se kombinuje više različitih vrsta pretplate kao "osnovna - prva" uzima se pretplata sa višom cenom.
Primer za više primeraka jedne vrste pretplate: Ukoliko kupujete npr. 4 primerka časopisa "Informator" (godišnja pretplata), cena osnovne - prve pretplate je 128.368,90 a ostale 3 pretplate se računaju po ceni od 76.274,00 dinara (sa PDV-om). Uz navedenu kupovinu dobijate i 4 licence za korišćenje baze "Ekspert".
Primer za više vrsta pretplata: Ukoliko kupujete npr. godišnju vezanu (pretplata na časopis "Informator" i časopis "PDV") i još 2 godišnje pretplate na časopis "Informator", kao "osnovnu - prvu" pretplatu uzimate vezanu pretplatu u iznosu od 160.772,70, a još 2 primerka časopisa "Informator" po ceni za "svaku narednu" pretplatu odnosno po 76.274,00 (sa PDV-om). Uz navedenu kupovinu dobijate i 4 licence za korišćenje baze "Ekspert".

POSEBNA POGODNOST: Za kupovinu 3 i više pretplata na stručne ćasopise, korišćenje baze "Ekspert" je besplatno za svakog primaoca časopisa. Kupovina 30 i više pretplata je predmet posebnog ugovaranja.