Pretplata na stručne časopise i program Ekspert

PRETPLATA
na časopis Informator, časopis PDV, program Ekspert

Prijavu za pretplatu možete izvršiti popunjavanjem stavki u dole navedenoj formi. U cilju lakšeg postupka kupovine preko sajta www.cekos.rs preporučujemo da imate otvoren korisnički nalog i da budete ulogovani.

Nemate korisnički nalog? Kreirajte novi nalog    Imate nalog, ali niste ulogovani - Login

Poručivanje vršite na sledeći način: unesite količinu u traženo polje i pritisnite Kupi. Ukoliko poručujete više stavki postupak ponovite za svaku od njih. Iznad forme za poručivanje nalazi se spisak poručenih stavki (tekst u zelenoj boji).


 
Cene pretplate sa uračunatim PDV-om su date na polugodišnjem (6 meseci) i godišnjem (12 meseci) nivou.
Cenovnik se primenjuje za uplate od 1.12.2016. do 30.12.2016. godine.
Pretplata na
Cena
Količina
Polugodišnje pojedinačne pretplate
Godišnje pojedinačne pretplate
Polugodišnje vezane pretplate
Godišnje vezane pretplate

Svaka naredna pretplata (objašnjenje): Cene za narednu pretplatu odnose se kako na jednu tako i na različite vrste pretplate, s tim što ukoliko se kombinuje više različitih vrsta pretplate kao "osnovna - prva" uzima se pretplata sa većim iznosom cene. Primer za više primeraka jedne vrste pretplate: Ukoliko kupujete npr. 4 primerka časopisa "Informator" (godišnja pretplata), cena osnovne-prve pretplate je 115.500,00 a ostale 3 pretplate se računaju po ceni od 67.320,00 dinara (sa PDV-om). Primer za više vrsta pretplata: Ukoliko kupujete npr. godišnju vezanu pretplatu na časopis "Informator" i časopis "PDV" i još 2 primerka časopisa "Informator", kao "osnovu-prvu" pretplatu uzimate vezanu pretplatu u iznosu od 144.100,00, a još 2 primerka časopisa "Informator" po ceni za "svaku narednu" pretplatu odnosno po 67.320,00 (sa PDV-om).Ukoliko se odlučite za pretplatu koja obuhvata sve naše proizvode, tj. godišnja vezana pretplata na časopise "Informator" i "PDV" i program "Ekspert", a želite i dodatni primerak časopisa "Informator" i programa "Ekspert", prva (osnovna) cena je 176.000,00, a ukupna cena za dodatne primerke je 75.240,00 dinara.

POSEBNA POGODNOST:  Za kupovinu 3 i više pretplata na stručne časopise, korišćenje programa "Ekspert" je besplatno za svakog primaoca časopisa.

 

Za isporuku stručnih časopisa i programa "Ekspert CD" u inostranstvo, cene pretplate se uvećavaju za troškove dostave.